A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДРУГОЮ РІЧНИЦЕЮ СТВОРЕННЯ ГРОМАДИ!!!

Дата: 15.05.2020 12:01
Кількість переглядів: 1390

Фото без опису

Шановні мешканці Олександрівської громади! Дорога моя велика родина!

Сьогодні дуже визначний день для нас всіх – адже два роки тому ми прийняли рішення, об’єдналися та створили нову територіальну одиницю на мапі України – Олександрівську селищну об’єднану територіальну громаду. Ми стали одним великим механізмом, який вже два роки рухається вперед, долає труднощі та будує своє життя.

Разом ми пережили цей період, який був дуже складним, і дуже цікавим водночас. Витримка, впевненість, згуртованість, готовність до змін, вміння працювати в нових реаліях – саме завдяки таким якостям ми впевнено долали труднощі на шляху до зростання.

Це були два роки плідної праці, роботи над проєктами, створення дієвої системи управління. Ми змогли закласти міцний фундамент розвитку спроможної громади, змінити своє ставлення один до одного, стали відповідальнішими та зрозуміли, що громаду будують люди. Кожен мешканець, підприємець, депутат, посадова особа – всі ми є нерозривним ланцюжком. І тільки порозуміння, праця та небайдужість рухає нашу громаду до розвитку, створення комфортного та безпечного середовища, де хочеться жити та ростити майбутнє покоління.

Озираючись назад, аналізуючи той шлях, що ми пройшли разом, я бачу правильність нашого вибору у травні 2018 року. Була тільки віра в людей, готовність працювати та змінюватися, а сьогодні ми маємо спроможну об’єднану громаду, десятки реалізованих проектів, нові будівництва, якісну освіту, новий рівень надання комунальних послуг, освітлені та чисті вулиці і парки.

В цей день, як і кожного дня своєї роботи, я дякую вам, активні та небайдужі мешканці Олександрівської громади! Ваша амбітність та впевненість наповнює ідею об’єднання великим сенсом, дозволяє змінювати свідомість громадян, дарує розуміння, що громада – це не керівництво, що прийде та зробить, це люди, яким під силу змінити будь що.

Бажаю всім міцного здоров’я, сили духу, безмежної любові до свого краю, впевненості у завтрашньому дні.

Тримаймося разом і будемо сильні!

Селищний голова Людмила Борисевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь