A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ЗАБУТИ НЕ МАЄМО ПРАВА. В ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЬ ЗАХОДИ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 21.02.2020 11:01
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

Шість років тому на Майдані розпочалися події, які сколихнули увесь світ – мільйони українців стали за свободу та незалежність своєї країни.

У цей день ми згадуємо тих, хто ціною свого життя змінив нашу свідомість та показав цілому світові справжній український дух патріотизму.

20 лютого поточного року в Олександрівській громаді пройшов цикл заходів вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

«Наші герої не вмирають» - під таким гаслом відбулася акція, що підготували культурно-інформаційний центр та публічна бібліотека. Учасники ознайомилися з трагічними подіями, які відбулися з листопада 2013 та тривали по лютий 2014 року у місті Київ, вшанували пам’ять героїв Небесної соті та сформували ціннісне ставлення до України, прав та свобод людини.

Молоде покоління своїми руками зробили паперових ангелів, які символізують пам’ять про загиблих.

Фото без опису

У Петрівському Другому будинку дозвілля проведена історична година «Гідність, відвага, сила духу». Учні Петрівського закладу освіти ознайомили з  хронологією подій того періоду. Бібліотекарка підготувала та оформила тематичний стенд «Герої не вмирають».

Відкрита виховна година «Ангели пам’яті» пройшла у Високопільському закладі культури. Захід підготував класний керівник 10 класу С.В. Рижов.

Фото без опису

Сільський бібліотекар Світлана Ляшенко презентувала виставку літератури, присвячену подвигу учасників Революції гідності.

У всіх закладах культури присутні вшанували хвилиною мовчання захисників України, віддавши свої життя заради мирного майбутнього рідної країни.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь