A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ЖІНКИ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЧАТЬСЯ ПИСАТИ ПРОЄКТИ

Дата: 06.02.2020 17:43
Кількість переглядів: 832

Фото без опису

Чому варто брати участь в конкурсах проектів, на що звернути особливу увагу при їх написанні, що таке – бюджет проекту? На ці та інші питання спільно шукали відповіді, працювали в групах та здобували практичні навички жінки Олександрівської громади під час тренінгу з проєктного менеджменту. Захід відбувся для груп самодопомоги, що утворилися в населених пунктах громади в рамках проекту «Просування прав людини та гендерної рівності за допомогою мобілізації громад задля розширення можливостей» Українського жіночого фонду у партнерстві зі Структурою ООН Жінки в Україні.

Формувати навички ефективного менеджменту задля добробуту власної громади жінкам допомогав тренер Віталій Захарчук.

«Після участі в тренінгу з’явилося велике бажання попрактикуватися, - коментує активістка села Новополтавка Любов Какуріна. - Стільки ідей і всі хочеться втілити в життя!»

Фото без опису

Участь у тренінгах – один з етапов роботи груп самодопомоги в рамках проєкту Українського жіночого фонду, партнером якого стала Олександрівська ОТГ. На території населених пунктів створено п’ять груп самодопомоги – у селах Софіївка, Новополтавка, Петрівка Друга, Високопілля, Михайлівка та смт Олександрівка. Це ініціативні групи, які вчаться говорити вголос про свої потреби, впливати на прийняття рішень на різних рівнях, почувати себе невід’ємною частиною громадянського суспільства та ініціювати зміни.

Фото без опису

Наступним кроком стане написання проектних заявок та реалізація власних ідей у своїх селах за донорські кошти.

Проєкт вроваджуеться в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агенства ООН: Програма розвитку ООН?ПРООН),СтруктураООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок ООН Жінки, Фондом ООН?UNFPA?і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН ФАО .Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз , Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швейцарії та Японії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь