A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВИРУЄ СПОРТИВНЕ ЖИТТЯ

Дата: 28.01.2020 14:25
Кількість переглядів: 773

Фото без опису

За ініціативи Олександрівського селищного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у громаді проходять фізкультурно-оздоровчі заходи.

«Групи оздоровчих видів рухової активності створено з метою пропаганди здорового способу життя та залучення якомога більше населення різного віку, статі та фізичної підготовки до спортивно-масових заходів. – говорить директорка «Спорт для всіх» Галина Говтва. -  Тепер це стало можливим не тільки в Олександрівці, а й у інших старостинських округах нашої громади. В умовах сучасного світу, коли більшість людей, в силу роду їх занять, ведуть малорухомий спосіб життя, необхідно виділяти час на заняття спортом, щоб елементарно підтримувати себе в тонусі.  Маю надію, що відтепер здорових та красивих людей буде більше, адже життя – це спорт, спорт – здоров’я, а здоров’я, відповідно, краса. Долучайтеся вже сьогодні до нашої спортивної сім’ї, з нами дуже весело, завзято та спортивно!»

І доказами цих слів став ряд проведених заходів, про які зазначаємо нижче.

26 січня у с. Барвінкове футболісти Олександрівки взяли участь у міжобласному турнірі ветеранів з футзалу 50+ «Єднання заради незалежності».

За звання перших змагалися команди з трьох областей: Донецької, Харківської та Дніпропетровської, серед них Барвінкове, Лозова, Куп’янськ, Петропавлівка та смт Олександрівка.

За підсумками фіналу спортсмени Олександрівської ОТГ посіли 3 місце.

Фото без опису

Змагання з міні-футболу у селі Очеретине відбулися між командами старостинських округів: сіл  Високопілля, Некременне та Очеретине. Спортивний захід був присвячений Дню Соборності України.

Після тривалої спортивної боротьби І місце виборола команда з Некременного, ІІ місце по праву дісталося високопільцям, а бронзовим призером стала команда села Очеретине.

 Фото без опису

«Відкрий здоров’ю двері» - під таким гаслом у фітнес-залі спорткомплексу «Фізташка» тренеркою Валентиною Молдавчук проведено відкрите заняття з ЛФК для жінок.

Вже 2 місяці поспіль працює дана група. Безкоштовні заняття відбуваються в спортивно-напруженій атмосфері, та через такий малий проміжок часу жінки відчувають покращення загального фізичного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь