A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

«КОЛОС» 7:4 «СПАРТА»

Дата: 23.12.2019 11:08
Кількість переглядів: 1231

Розпочинався черговий тур Чемпіонату Донецької області з футзалу з матчу між «Колосом» (Олександрівська ОТГ) та «Спартою» (м. Добропілля). Початком матчу була рівна гра  і небезпеки почергово виникали як біля воріт олександрівців так і біля воріт добропільців. Проте, першими вдалося розписатися у воротах суперника гравцям «Колоса», після розіграшу кутового рахунок в матчі було відкрито.

Спарта не засмутилася від пропущеного голу і почала проводити небезпечні атаки, на майданчику пішла цікава, швидка гра з гострими моментами, і через декілька хвилин «Спарта» зрівняла рахунок, який так і протримався до кінця першого тайму. Було помітно, що обидві команди приїхали за перемогою. В другому таймі гра команд особливо не змінилась, «Спарта» ж намагалася більше володіти м’ячем, катаючи його між захисниками, але завдяки якісному пресингу футболістів групи атаки «Колоса» в них мало що виходило. «Колос» змінив свою тактику підходу до воріт суперника, роблячи акцент на швидкі контр-атаки. «Спарта» ж вміло комбінувала на половині поля суперника, постійно знаходячи вільні зони, але в завершальній фазі чогось не вистачало для взяття воріт. До того ж дуже впевнено на всі постріли реагував воротар Андрій Мельничак.

Кінцевий результат матчу «7:4» на користь «Колоса». Цього дня тричі влучав в ворота «Спарти» Володимир Суходольський, двічі Сергій Гаврик і по разу Сергій Бєловол та Артем Дівульський. Останній матч в цьому році «Колос» зіграє 28 грудня з командою «ОТГ Лиман». Бажаємо хлопцям завершити рік перемогою!

Турнірна таблиця


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь