A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ ВІДЗНАЧИЛИ В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 21.11.2019 15:09
Кількість переглядів: 753

Фото без опису

На урочистий захід, присвячений Дню Гідності та Свободи, зібралася молодь громади – учні школи та професійного ліцею, працівники установ та організацій, представники молодіжних центрів громади, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади. Молодь зібралася під гаслом «Вільні творити майбутне!»

Фото без опису

«Події двох майданів стали підтвердженням того, що українці є сильною, суверенною і незалежною нацією. Уперше на майдані в 2004 році. Вдруге на майдані Гідності та Свободи 2013-2014-го року, - зазначив заступник селищного голови Сергій Марич у своєму зверненні до присутніх. -  Ці події підтверджують, що Україна впевнено вирішила рухатися в бік європейської інтеграції. І саме ви, молоде покоління, в силах зробити цей шлях успішним, а майбутнє – щасливим та мирним!»

Фото без опису

Фото без опису

Про свою роботу розповіли керівники молодіжних центрів громади, які закликали приходити до закладів, об’єднуватися навколо спільних інтересів, ділитися ідеями та самостійно змінювати своє життя та простір на краще.

Фото без опису

Фото без опису

Активістка села Софіївка Дар’я Чорномор поділилися досвідом згуртування громади навколо реалізації проекту Громадського бюджету. Вона створила ініціативну групу, перемогла в конкурсі проектів та разом з односельцями реалізувала його – в Софіївці встановили зупинку для шкільного автобусу.

Фото без опису

До молоді звернувся головний спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Артем Дівульський. Він наголосив на тому, що в молодій громаді сьогодні розбудовується спортивна та молодіжна інфраструктура, створюються умови для всебічного розвитку, необхідно лише проявляти ініціативу. Як приклад – молодь села Петрівка Перша, саме юні футболісти села прийшли до селищного голови з пропозицією збудувати у Петрівці Першій поле зі штучним покриттям. І сьогодні вони мають сучасний майданчик для гри в міні-футбол  з трибуною та освітленням.

Фото без опису

Досвідом своєї активної діяльності поділилися учасники учнівського самоврядування, вихованці гуртка «Лідер» центру дитячої та юнацької творчості.

Фото без опису

Присутні віддали шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Кожен, хто виступив, доводив, що молодь Олександрівської громади – рушійна сила позитивних змін, і саме вони – вільні творити майбутнє.

Під час заходу працівники культурно-інформаційного центру ініціювали акцію «Скринька пропозицій та побажань молодій громаді», у яку кожен бажаючий може помістити свої пропозиції та ідеї.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь