A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА ПРИДБАЛА ЧОТИРИ ШКІЛЬНІ АВТОБУСИ ЗА КОШТИ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ

Дата: 22.10.2019 10:15
Кількість переглядів: 995

Фото без опису

«Олександрівська селищна рада в цьому році перейшла на прямі відносини з держбюджетом, а тому вперше отримала державну субвенцію на розвиток території, - говорить селищний голова Людмила Борисевич. – Для забезпечення рівного доступу дітей громади до освітніх послуг було вирішено придбати чотири нові шкільні автобуси, адже старі вже вичерпали строк експлуатації та потребують заміни».

Три автобуси, вартістю 1 мільйон 800 тисяч гривень, придбано за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних громад, співфінансування з місцевого бюджету складає 806, 580 тисяч гривень. Один автобус, вартістю 1 мільйон 710 тис грн., куплено за рахунок субвенції державного бюджету на виконання  заходів, спрямованих на підвищення якості освіти, сумаспів фінансування з селищного бюджету склала 171 тисячу гривень.

Фото без опису

Наразі нові шкільні автобуси проходитимуть процес реєстрації, після чого їх закріплять за закладами освіти. Старі автобуси, які вже вичерпали строк експлуатації, будуть передані до комунального підприємства «Віднова» селищної ради для організації транспортного сполучення між населеними пунктами ОТГ.

Для забезпечення доступу до освітніх послуг всіх дітей громади, організовано підвіз дітей до 9 закладів освіти з 37 населених пунктів громади, які проживають на відстані понад 3 км. Підвозиться 399 учнів (31,4% від загальної кількості учнів), 71 працівник закладу освіти та 13 вихованців. В день здійснюється 20 маршрутів або 46 рейсів, загальний кілометраж в день складає 723 км.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь