A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДО УВАГИ ВПО ТА МІСЦЕВОГО НАСЕЛЕННЯ, ЯКЕ ПОСТРАЖДАЛО ВНАСЛІДОК КОНФЛІКТУ! КОНКУРС БІЗНЕС-ГРАНТІВ НА ЗАПОЧАТКУВАННЯ НОВОГО, ВІДНОВЛЕННЯ АБО РОЗШИРЕННЯ ІСНУЮЧОГО БІЗНЕСУ!

Дата: 11.10.2017 13:56
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

Данська Рада у справах Біженців за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва і Департаменту Міжнародного Розвитку Великобританії розпочинає нову програму, спрямовану на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, що постраждали від конфлікту в Україні, які потребують допомоги для початку нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу.

Мета проекту: надання можливостей для відновлення/стабілізації джерела коштів для існування та досягнення довгострокових рішень для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, шляхом надання благодійної допомоги на початок нового та відновлення або розширення існуючого власного мікробізнесу.

Розмір гранту становитиме від 300 до 1000 доларів США.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 30 вересня 2017 року.

Аплікаційна форма заявки на участь уконкурсігрантів за наступнимпосиланням: http://94.153.148.14:8080/form/micro

 

2. 

Данська Рада у справах Біженців за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва і Департаменту Міжнародного Розвитку Великобританії розпочинає нову програму, спрямовану на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, стабілізацію їх життя та досягненні довгострокових рішень шляхом працевлаштування та отримання доходів.

Мета проекту: створення нових робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту, через інвестиційний вклад в розширення існуючого бізнесу.

Програма передбачає створення принаймні 250 нових робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні.

Розмір гранту становитиме від 2000 до 10000 доларів США.

Більш детальна інформація за наступним посиланням: http://94.153.148.14:8080/title/sme

 

3. 

Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» (Peopleinneed) проводить конкурс на отримання грантів для створення / відновлення і розвитку сталого бізнесу на території Донецької області.

Мета проекту: створення і розвиток стійких джерел доходу для жителів Донецької області.

Гранти до 25 тисяч гривень можуть бути надані всім учасникам.

Гранти до 50 тисяч гривень можуть бути надані учасникам, які нададуть найбільш перспективні заявки і зможуть зробити власний грошовий внесок у реалізацію бізнес-плану в розмірі не менше 50% від суми гранту.

Більш детальна інформація та аплікаційна форма заявки на участь у конкурсі грантів за наступним посиланням:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMK9-TeA49_GI3vzqSG7bOJxLqx5GYXaT4ArThaqDehdmCVA/viewform


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь