A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

КЕРІВНИЦТВО ОТГ ПРОДОВЖУЄ ОБ'ЇЗД НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ГРОМАДИ

Дата: 25.06.2018 14:35
Кількість переглядів: 808

Фото без опису

Протягом тижня відбулись виїзні прийоми  громадян керівництвом ОТГ у населених пунктах Некременне, Золоті Пруди, Очеретине. Селищний голова Людмила Борисевич оглянула окремі території ОТГ, а виконуючі обов’язки  старост сіл та мешканці громади розповіли про проблеми, що існують у їх населених пунктах.

В ході прийому жителями піднімались ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади, зокрема ремонт доріг, впорядкування зупинок та узбіч, призначення пільг  та виділення земель учасникам АТО, надання субсидій, земельні питання.

Мешканці скаржаться на  відсутність поштових відділень у селах, адже вони не можуть здійснювати платежі та отримувати соціальні виплати за місцем проживання. Для людей, що тримають худобу, гостро постало питання нестачі пасовищ. За словами мешканців села Очеретине, аграрії розорюють території, де раніше можна було випасувати худобу та косити сіно.

Візит до населених пунктів Очеретине та Золоті Пруди виявив значні проблеми з благоустроєм території. Необхідно навести порядок на кладовищах та покинутих садибах, обкосити території дитячих майданчиків, відремонтувати братські могили, очистити лісосмуги від сухостою, облагородити територію біля громадських колодязів. Протилежна ситуація спостерігається у селі Некременне, де благоустрою території населеного пункту приділяється належна увага.

Селищний голова Людмила Борисевич зустрілася з мешканцями стаціонарного відділення для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування у с. Очеретине. Проживання літніх людей та пацієнтів з обмеженими можливостями потребує великої кількості засобів гігієни та побутової хімії, яких у даний час не вистачає. У приміщенні необхідно заміни електропроводку, відремонтувати мережу водопостачання та водовідведення.

За словами селищного голови заклади освіти, культури та охорони здоров’я населених пунктів знаходяться у незадовільному стані. «Це найголовніші об’єкти соціальної інфраструктури громади, яким необхідно приділити особливу увагу. Сьогодні без школи, ФАПу та клубного закладу не стане села» - наголошує Людмила Борисевич. Головні проблеми цих закладів – старі будівлі, що потребують капітального ремонту, термомодернізації, заміни вікон, утеплення та перекриття дахів.

Питаня, що були порушені під час виїзного прийому,  взяті під особистий контроль голови селищної ради Людмили Борисевич та секретаря Василя Лук’янчикова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь