A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

САМОЗАЙНЯТІ ЗЕМЛІ ГРОМАДИ БУДЕ ЛЕГАЛІЗОВАНО

Дата: 06.08.2018 14:06
Кількість переглядів: 567

Фото без опису

Відбулась робоча нарада за результатами обстеження стану  використання земель державної, комунальної та приватної власності в межах населених пунктів: Михайлівка, Шаврове, Львівка, Староварварівка, Яковлівка, Високопілля та Запаро-Мар’ївка. У засіданні взяли участь державний інспектор з охорони та використання земель  головного управління Держгеокадастру в Донецькій області Тетяна Щербак,  селищний голова Людмила Борисевич, начальник управління земельних відносин селищної ради Володимир Кисловський.

Головне питання, яке обговорили під час робочої зустрічі - легалізація прав на земельні ділянки, що використовуються без правовстановлюючих документів. В процесі інвентаризації земель на території вищезгаданих населених пунктів, було виявлено близько 170 гектарів самовільно зайнятих земель. Серед них – землі, що використовуються не за призначенням, розорані дороги вздовж ріллі та пасовища.

«Використання земель без правовстановлюючих документів – це велика втрата з бюджету громади, - коментує селищний голова Людмила Борисевич. – Адже, кожен, хто використовує земельний ресурс громади має сплачувати за це податки, які потім підуть на розвиток наших спільних територій».

Як пояснює начальник управління земельних відносин селищної ради Володимир Кисловський, отримання дозволу на розроблення тієї чи іншої землевпорядної документації є першим кроком на шляху до оформлення відповідних документів на земельну ділянку. Тому кожен, хто нелегально займає землю, має звернутися до селищної ради із заявою на отримання дозволу. У іншому разі до порушників буде застосовано адміністративне покарання та штрафи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь