A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СВЯТКУЄМО ВСІЄЮ ГРОМАДОЮ!

Дата: 21.08.2018 18:56
Кількість переглядів: 603

«День села» на свято Спаса відзначили жителі Новоолександрівки, Зеленого, Нового Кавказу, Новобахмєтьево, Єлизаветівки та Новопригоже. Біля Будинку культури с. Новоолександрівка зібралися справжні трударі, працьовиті та життєрадісні односельці – від мала до велика. Захід зібрав велику кількість людей, цікавинок, смаколиків та вражень.

 

Яскравими концертними номерами радували присутніх вокальні колективи : «Калинонька» (с. Новоолександрівка), «Петрівчанка» (с. Петрівка Перша), «Сузір’я» (с. Новополтавка), «Гармонія» (Олександрівський РЦКД), хореографічний колектив «Елегія» (Новоолександрівський СБД, керівник – Ольга Салюк).

Подяки від селищного голови Людмили Борисевич та пам’ятні подарунки отримали в цей день багатодітна родина Іванових Костянтина та Людмили, вчитель молодших класів Віра Олегівна Ціко, хлібороби Олександр Басаманович та Віктор Бербенко, пасічник Олександр Підповідний, працівники культури: Ольга Салюк, Олена Бербенко, Олена Пономаренко, та господарочка найквітучішого подвір’я Ніна Іванівна Матвєєва.

 

Односельці радо вітали своїх героїв на сцені, підтримували їх, дарували квіти та від усієї душі раділи за їх успіхи на користь громади.  

В завершення свята традиційно всі пригощалися юшкою та домашніми стравами, а дітлахи отримали морозиво.  Новоолександрівка показала, як треба святкувати разом, усією громадою!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь